TURİZM HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında Gülnar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen Turizm Haftası (15-22 Nisan) Kutlama Programının ilk bölümü 22.04.2016 tarihinde saat 09.00’da Meydancık Kalesi’nde gerçekleştirildi.

Turizm Haftası kutlama programına İlçe Kaymakamımız Sayın İsmail PENDİK başta olmak üzere İlçemizin ileri gelen protokol üyeleri ve vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdiler. Halk Eğitimi Merkezinde görevli Usta Öğreticiler ve Kurum Personellerimiz tarafından hazırlanan ikramlar Kuskan Ortaokulu Müzik Öğretmeni Hüseyin DURMUŞ ve Bereket İlkokulu Müdürü Sezai DOĞANTEMUR’un yaptıkları canlı müzik eşliğinde misafirlerimize sunuldu.

Programın ikinci bölümü ise aynı günün akşamında Gülnar Kültür Merkezi’nde yapıldı. Kurumumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Gülbahar ASLANYÜREK tarafından hazırlanan, Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinin görev aldığı şiir dinletisi ve tiyatro oyunu büyük alkış aldı. Yine Gülbahar ASLANYÜREK, Kuskan Ortaokulu Müzik Öğretmeni Hüseyin DURMUŞ, Cumhuriyet YBO Müzik Öğretmeni Hüseyin EROL ve Bereket İlkokulu Müdürü Sezai DOĞANTEMUR tarafından hazırlanan Müzik Dinletisi beğeniyle dinlendi.

Turizm Haftası Kutlama Programımızda emeği geçen Kurum ve Kuruluşlara, çalışanlarına, Halk Eğitimi Merkezi Usta Öğreticilerine ve Personellerine emeklerinden dolayı, değerli misafirlerimize programımıza katılarak bizleri onurlandırdıkları için teşekkür ederiz.

Yayın: 2016-04-25 - Güncelleme: 2016-04-26 10:41:22 - Görüntülenme: 218