Gülnar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce Seramik Öğretmeni tarafından  Seramik Biçimlendirme Kursu açılacaktır. Kursa katılmak isteyen vatandaşlarımızın müdürlüğümüze şahsen başvurmaları gerekmektedir. İlgilenen vatandaşlarımıza önemle duyurulur.

Eyl

Açık Öğretim Lisesi 2018/1. dönem kayıt yenileme işlemleri başladı Öğrencilerimiz 28 Eylül 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar kayıt yenileme işlemlerini yapabilirler.

Kayıt Yenileme Kılavuzu için tıklayınız.

Genel Müdürlük onayı için tıklayınız.

Eyl

LİSE MEZUNU ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU BAŞVURULARI BAŞLAMIŞ OLUP KURSA KATILMAK İSTEYENLERİN http://e-kurs.eba.gov.tr SİTESİNDEN MEZUN ÖĞRENCİ GİRİŞİ YAPARAK BAŞVURU YAPMALARI GEREKMEKTEDİR. BAŞVURULAR 23 EYLÜL E KADAR AÇIK KALACAKTIR. KURUMUMUZDA BAŞVURU YAPMAK İSTEYENLER 21 EYLÜL CUMA GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE KADAR KURUMA GELEREK BAŞVURUDA BULUNABİLİRLER. YETERLİ BAŞVURU OLMADIĞI DURUMDA KURSUMUZ AÇILAMAYACAKTIR...

Eyl

KURUMUMUZ BÜNYESİNDE LİSE MEZUNU ÖĞRENCİLERE YÖNELİK YETERLİ BAŞVURU SAYISI SAĞLANIRSA DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU AÇILACAK OLUP BAŞVURULAR İNTENET ÜZERİNDEN https://e-kurs.eba.gov.tr ADRESİNDEN YAPILACAKTIR.

Dönemi 8 ve üzeri olan Açık Öğretim Lisesi öğrencileri için;

Ek Sınav Tarihleri : 06 - 07 Ekim 2018

Ek Sınav Başvuru Tarihleri : 11-18 Eylül 2018

Ek Sınav Ders Seçimi : 13 – 18 Eylül 2018

Katılım Bedeli : 30 ₺

Öğrencilerin Ek Sınava girebilmesi için katılım ücretini anlaşmalı bankalara yatırdıktan sonra kayıt yenileme işlemi otamatik olarak yapılmayacağından dolayı MUTLAKA Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne mücaraat ederek, öğrencilik durumlarını ek sınav için aktif duruma getirmeleri ve ek listede bulunan sınav merkezlerinden birini seçmeleri gerekmektedir.

Sınav ekli listede gösterilen il ve ilçe merkezlerinde yapılacaktır.

ÖNEMLİ NOT: Ek sınav başvurularının yapılacağı 11-18 Eylül 2018 tarihleri arasında İLK KAYIT İŞLEMİ YAPILMAYACAKTIR.

Bakan Onayı için tıklayınız.

Ek sınav yapılacak sınav merkezleri için tıklayınız.

Eyl

Meslekî Açık Öğretim Lisesi 2018/1. Dönem İlk Kayıt işlemleri 03 - 21 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

Belirtilen tarihlerde çeşitli nedenlerle İlk Kayıt işlemlerini yaptıramamış öğrenciler için 22 - 28 Eylül 2018 tarihleri arasında ise Mazerete Bağlı İlk Kayıt işlemleri yapılacaktır.

İlk Kayıt yaptıran öğrencilerin Ders Seçimi işlemleriMeslekî Açık Öğretim Lisesi Haftalık Ders Çizelgesinde yapılacak düzenlemelerle ilgili Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı Onayı alındıktan sonra başlayacaktır. Ders Seçimiişlemlerinin yapılacağı tarihler belirlendiğinde http://maol.meb.gov.tr/ adresinden duyurulacaktır.

İlk Kayıt Kılavuzu için tıklayınız.

MESLEKÎ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ HENÜZ BAŞLAMAMIŞ OLUP, KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİNİN YAPILACAĞI TARİHLER BELİRLENDİĞİNDE http://maol.meb.gov.tr/ ADRESİNDEN DUYURULACAKTIR.

Makam Onayı için tıklayınız.

Ağu

1 Nisan 2018 tarihli MEB Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Yönetmeliği gereğince; Mersin Halk Eğitimi Merkezi ve ASO, Akdeniz Karacaoğlan Halk Eğitimi Merkezi ve Mersin Olgunlaşma Enstitüsü Müdürlüğünce 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında açılacak kurs programlarında görevlendirilmek üzere ücretli usta öğretici talepleri alınacaktır. Başvuru işlemleri, 3 Eylül 2018-21 Eylül 2018 tarihleri arasında 09:00-12:00 ve 14:00-17:00 saatleri arasında, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerine ve Mersin Olgunlaşma Enstitüsü Müdürlüğüne doğrudan yapılacaktır.

Ağu

07- 08 Temmuz 2018 tarihlerinde 3 oturum olarak gerçekleştirilen 2017/3.dönem  sınav sonuçları açıklanmıştır. Öğrencilerimiz numaralarını ve şifrelerini Sisteme girerek sınav sonucunu öğrenebilirler.

Sınav Sonucunu görmek için tıklayınız.

Tem

Kurumumuz bünyesinde Atatürk ilkokulunda açılacak olan  Gitar Kursumuz 25.07.2018 tarihi itibariyle başlıyor. Kursumuz pazartesi, salı ve çarşamba günleri saat 14.00 te olacaktır.

Tem

KURUMUMUZ BÜNYESİNDE AÇILAN KARATE KURSUMUZ BAŞLAMIŞTIR. KURSA KATILMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN KAYIT SÜRESİ DOLMADAN 11 TEMMUZ 2018 ÇARŞAMBA GÜNÜ MESAİ BİTMEDEN KURUMUMUZA GELEREK KAYIT OLMALARI GEREKMEKTEDİR.

Tem

7-8 TEMMUZDA YAPILACAK OLAN AÇIKÖĞRETİM OKULLARI SINAVININ SINAV GİRİŞ BELGELERİ HAZIRLANMIŞ OLUP ÖĞRENCİLERİMİZ KENDİ ŞİFRELERİ İLE SİSTEME GİREREK ALABİLİRLER. ALAMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZ KURUMUMUZA GELEREK SINAV GİRİŞ BELGELERİNİ ALABİLİRLER.

Tem

KURUMUMUZ BÜNYESİNDE AÇILACAK OLAN KARATE KURSUMUZ 4 TEMMUZ ÇARŞAMBA GÜNÜ BAŞLIYOR. KURSUMUZ GÜLNAR İMAM HATİP LİSESİ KAPALI SPOR SALONUNDA 2 GRUP HALİNDE YAPILACAKTIR. 1. GRUP SAAT 15.30 DA 2. GRUP SAAT 17.50 DE KURS YAPACAKTIR. KATILMAK İSTEYEN VATANDAŞLARIMIZIN CUMA GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE KADAR KURUMUMUZA ŞAHSEN BAŞVURMALARI GEREKMEKTEDİR.

Tem

Kurumumuz bünyesinde yaz tatilinde açılacak olan aşağıda ki spor kurslarımız 02.07.2018 tarihinde başlayacak olup kurslarımız pazartesi, salı ve perşembe günleri yapılacaktır.

Kurumumuz bünyesinde açılacak Orman ve Kırsal Alan Yangınlarına Müdahale kursu 05.06.2018 salı günü saat 17.15 te Gülnar Orman İşletme Lokalinde başıyor. Kursa katılmak isteyen vatandaşlarımızın 05.06.2018 salı günü mesai bitimine kadar kurumumuza başvuru yapmaları gerekmektedir.