Ağu

07- 08 Temmuz 2018 tarihlerinde 3 oturum olarak gerçekleştirilen 2017/3.dönem  sınav sonuçları açıklanmıştır. Öğrencilerimiz numaralarını ve şifrelerini Sisteme girerek sınav sonucunu öğrenebilirler.

Sınav Sonucunu görmek için tıklayınız.

Tem

Kurumumuz bünyesinde Atatürk ilkokulunda açılacak olan  Gitar Kursumuz 25.07.2018 tarihi itibariyle başlıyor. Kursumuz pazartesi, salı ve çarşamba günleri saat 14.00 te olacaktır.

Tem

KURUMUMUZ BÜNYESİNDE AÇILAN KARATE KURSUMUZ BAŞLAMIŞTIR. KURSA KATILMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN KAYIT SÜRESİ DOLMADAN 11 TEMMUZ 2018 ÇARŞAMBA GÜNÜ MESAİ BİTMEDEN KURUMUMUZA GELEREK KAYIT OLMALARI GEREKMEKTEDİR.

Tem

7-8 TEMMUZDA YAPILACAK OLAN AÇIKÖĞRETİM OKULLARI SINAVININ SINAV GİRİŞ BELGELERİ HAZIRLANMIŞ OLUP ÖĞRENCİLERİMİZ KENDİ ŞİFRELERİ İLE SİSTEME GİREREK ALABİLİRLER. ALAMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZ KURUMUMUZA GELEREK SINAV GİRİŞ BELGELERİNİ ALABİLİRLER.

Tem

KURUMUMUZ BÜNYESİNDE AÇILACAK OLAN KARATE KURSUMUZ 4 TEMMUZ ÇARŞAMBA GÜNÜ BAŞLIYOR. KURSUMUZ GÜLNAR İMAM HATİP LİSESİ KAPALI SPOR SALONUNDA 2 GRUP HALİNDE YAPILACAKTIR. 1. GRUP SAAT 15.30 DA 2. GRUP SAAT 17.50 DE KURS YAPACAKTIR. KATILMAK İSTEYEN VATANDAŞLARIMIZIN CUMA GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE KADAR KURUMUMUZA ŞAHSEN BAŞVURMALARI GEREKMEKTEDİR.

Tem

Kurumumuz bünyesinde yaz tatilinde açılacak olan aşağıda ki spor kurslarımız 02.07.2018 tarihinde başlayacak olup kurslarımız pazartesi, salı ve perşembe günleri yapılacaktır.

Kurumumuz bünyesinde açılacak Orman ve Kırsal Alan Yangınlarına Müdahale kursu 05.06.2018 salı günü saat 17.15 te Gülnar Orman İşletme Lokalinde başıyor. Kursa katılmak isteyen vatandaşlarımızın 05.06.2018 salı günü mesai bitimine kadar kurumumuza başvuru yapmaları gerekmektedir.

Gülnar Kaymakamlığı himayesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce açılan ilçemizdeki yetenek sınıflarımızın yılsonu gösterileri Gülnar Kültür Merkezinde yapıldı.

“Gülnar Yeteneklerini Arıyor Projesi” eğitimin tüm taraflarını kapsayacak şekilde okul idarecileri, öğretmenler, veliler ve öğrencilere yönelik çalışmaları içermektedir. Proje ile amacımız bireylerin farkına varmadıkları yeteneklerini ortaya çıkarmak, yeteneğinin farkına vardığı halde bu yeteneğini geliştirme imkânı bulamayan öğrencilerimize bu ortamı sağlamaktır. Bu hedeflerle, tiyatro, müzik, karate ve kodlama eğitimi olmak üzere 4 kategoride açılan Yetenek Sınıflarındaki öğrencilerimiz, yıl içerisindeki yaptığı çalışmaların sonucu olarak hazırladıkları gösterileri sundular.

Projenin gerçekleştirilmesinde öncü olan başta Kaymakamımız Sayın Ekrem GÜNGÖR olmak üzere, Milli Eğitim Müdürümüz Fatih BURĞUT´a, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadık GÜLERYÜZ´e ve kurslarda eğitim veren öğretmenlerimiz  tiyatroda Adem UYSAL´a, kodlama eğitiminde Veli KARABIYIK´a , müzikte İbrahim GÜNEŞ´e ve karetede Ahmet TIRAŞ´a teşekkür ederiz.

Kurumumuz bünyesinde açılan yangın eğitimi kursumuz yoğun katılımla devam ediyor. Kursumuz 25.05.2018 cuma günü sona erecektir.  Yeni kursumuza katılmak isteyen vatandaşlarımızın kurumumuza gelerek başvuru yapmları gerekmektedir.

Kurumumuz bünyesinde açılacak olan yangın eğitimi kursu 21.05.2018 pazartesi günü ( Bugün) saat 17.15 Mersin Büyükşehir Gülnar Koordinasyon Şube Müdürlü Gülnar İtfaiye Amirliğinde başlıyorç Kursa katyılmak isteyen vatandaşlarımızın bugün mesai bitimine kadar Halk eğitimi Merkezi Müdürlüğüne gelmesi gerekmektedir.

2017/3.dönem kayıt yenileme işlemleri uzatıldı.  Öğrencilerimiz 25 Mayıs 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar kayıtlarını yenileyebilecekler.

Açık Öğretim Lisesi 2017/3. dönem kayıt yenileme işlemleri başladı. Öğrencilerimiz 20 Mayıs 2018 Pazar günü mesai bitimine kadar kayıt yenileme işlemlerini yapabilirler.

Gülnar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzün Şeyhömer Mahallesinde açmış olduğu el sanatları kursunun açılışı Şeyhömer Mahallesinde gerçekleştirildi. Açılışa Belediye Başkanı Ahmet Günel, İlçe Jandarma Komutanı Özkan Çömez, Milli Eğitim Müdürümüz Fatih Burğut, Siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, Şeyhömer Mahallesi Muhtarı, okul müdürleri,öğretmenler ve köy halkı katıldı. Sergide el sanatları kursu sonucu ortaya çıkan birbirinden güzel ürünler sergilendi.

AÇIKÖĞRETİM LİSESİ 2. DÖNEM SINAV SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR.

17 YAŞ VE ÜZERİ ÖĞRENCİLERİMİZİN AÇIKÖĞRETİM LİSESİ 3. DÖNEM KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ 07.05.2018-20.05.2018 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR. 3. DÖNEM SINAVLARI İSE 7-8 TEMMUZ 2018 TARİHLERİNDE YAPILACAKTIR.