2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ELSANATLARI KURSLARININ YIL SONU SERGİSİ YAPILDI.SERGİYE İLÇE KAYMAKAMIMIZ SAYIN EKREM GÜNGÖR, BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN AHMET GÜNEL,GARNİZON KOMUTANI, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ, SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLERİ, OKUL VE KURUM MÜDÜRLERİ VE HALKIMIZ KATILDI.

Silifke İşkur Hizmet Merkezi Müdürlüğü ile müdürlüğümüz işbirliği içerisinde 03/04/2017- 24/08/2017 tarihleri arasında devam edecek olan saça geçici ve kalıcı şekil verme ve boyama teknikleri kursumuz 14 kursiyerimizin katılımıyla devam etmektedir.

KAYMAKAMLIK HİMAYESİNDE İLÇEMİZDEKİ BAYANLARA YÖNELİK OLARAK AÇILAN CENAZE YIKAMA KURSUMUZ BAŞLAMIŞTIR.

GÜLNAR KAYMAKAMLIĞI HİMAYESİNDE İLÇEMİZDE BULUNAN USTALARA MESLEKİ YETERLİLİK  KURSU TOPLANTISI YAPILDI

OKUMA YAZMA  1. KADEME VE 2 KADEME SEVİYE TESPİT SINAVLARINI BAŞARIYLA TAMAMLAYAN MEHMET ATEŞ SERTİFİKA ALMAYA HAK KAZANMIŞTIR. MEHMET ATEŞ´E SERTİFİKASI KURUM MÜDÜRÜMÜZ SADIK GÜLERYÜZ TARAFINDAN VERİLDİ.HALK EĞİTİM AİLESİ OLARAK MEHMET ATEŞ´İ BAŞARILARINDAN DOLAYI TEBRİK EDERİZ.

Okuma Yazma 1. Kademe Seviye Tespit Sınavı için müdürlüğümüze başvuru yapan  Mehmet ATEŞ´ e  Atatürk İlkokulu Öğretmeni Sami ÜZÜM ve Cumhuriyet İlkokulu Öğretmeni Emin Yılmaz ÖZER´ in görevlendirildiği  Okuma Yazma 1. Kademe Seviye Tespit Sınavı yapıldı.  Mehmet ATEŞ sınavı başarıyla tamamlayarak  Okuma Yazma 2. Kademe Seviye Tespit Sınavına başvuru hakkı kazandı.  Halk Eğitim Ailesi olarak Mehmet ATEŞ´ e  başarılar dileriz.

Nis

Silifke İşkur Hizmet Merkezi Müdürlüğü ile müdürlüğümüz işbirliği içerisinde 03/04/2017- 24/08/2017 tarihleri arasında devam edecek olan saça geçici ve kalıcı şekil verme ve boyama teknikleri kursumuz 14 kursiyerimizin katılımıyla 03/04/2017 Pazartesi günü başlamıştır.Kursumuzun kursiyerlerimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz.

Silifke İşkur Hizmet Merkezi Müdürlüğü ile müdürlüğümüz işbirliği içerisinde 03/04/2017 tarihinde başlayacak olan saça geçici ve kalıcı şekil verme ve boyama teknikleri kursuna müracaat eden 25 aday kursiyer 28/03/2017 tarihinde görüşmeye (mülakata) çağırılmış olup bunlardan 17 kişi görüşmeye katılmıştır.Görüşmeye katılanlardan 1 kişi TYP cezasına , 1 kişi de yaş engeline takılmıştır. 14´ü asil , 1´i yedek kursiyer olarak liste oluşturulmuştur.

İLÇE SEÇİM MÜDÜRÜ CENGİZ TEKİN TARAFINDAN YAKLAŞAN REFERANDUM ÖNCESİ SANDIK KURULU GÖREVLİLERİNİN EĞİTİMİ KURSU VERİLDİ.