Tem

KURUMUMUZ BÜNYESİNDE AÇILACAK OLAN KARATE KURSUMUZ 4 TEMMUZ ÇARŞAMBA GÜNÜ BAŞLIYOR. KURSUMUZ GÜLNAR İMAM HATİP LİSESİ KAPALI SPOR SALONUNDA 2 GRUP HALİNDE YAPILACAKTIR. 1. GRUP SAAT 15.30 DA 2. GRUP SAAT 17.50 DE KURS YAPACAKTIR. KATILMAK İSTEYEN VATANDAŞLARIMIZIN CUMA GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE KADAR KURUMUMUZA ŞAHSEN BAŞVURMALARI GEREKMEKTEDİR.

Tem

Kurumumuz bünyesinde yaz tatilinde açılacak olan aşağıda ki spor kurslarımız 02.07.2018 tarihinde başlayacak olup kurslarımız pazartesi, salı ve perşembe günleri yapılacaktır.

Kurumumuz bünyesinde açılacak Orman ve Kırsal Alan Yangınlarına Müdahale kursu 05.06.2018 salı günü saat 17.15 te Gülnar Orman İşletme Lokalinde başıyor. Kursa katılmak isteyen vatandaşlarımızın 05.06.2018 salı günü mesai bitimine kadar kurumumuza başvuru yapmaları gerekmektedir.

Gülnar Kaymakamlığı himayesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce açılan ilçemizdeki yetenek sınıflarımızın yılsonu gösterileri Gülnar Kültür Merkezinde yapıldı.

“Gülnar Yeteneklerini Arıyor Projesi” eğitimin tüm taraflarını kapsayacak şekilde okul idarecileri, öğretmenler, veliler ve öğrencilere yönelik çalışmaları içermektedir. Proje ile amacımız bireylerin farkına varmadıkları yeteneklerini ortaya çıkarmak, yeteneğinin farkına vardığı halde bu yeteneğini geliştirme imkânı bulamayan öğrencilerimize bu ortamı sağlamaktır. Bu hedeflerle, tiyatro, müzik, karate ve kodlama eğitimi olmak üzere 4 kategoride açılan Yetenek Sınıflarındaki öğrencilerimiz, yıl içerisindeki yaptığı çalışmaların sonucu olarak hazırladıkları gösterileri sundular.

Projenin gerçekleştirilmesinde öncü olan başta Kaymakamımız Sayın Ekrem GÜNGÖR olmak üzere, Milli Eğitim Müdürümüz Fatih BURĞUT´a, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadık GÜLERYÜZ´e ve kurslarda eğitim veren öğretmenlerimiz  tiyatroda Adem UYSAL´a, kodlama eğitiminde Veli KARABIYIK´a , müzikte İbrahim GÜNEŞ´e ve karetede Ahmet TIRAŞ´a teşekkür ederiz.

Kurumumuz bünyesinde açılan yangın eğitimi kursumuz yoğun katılımla devam ediyor. Kursumuz 25.05.2018 cuma günü sona erecektir.  Yeni kursumuza katılmak isteyen vatandaşlarımızın kurumumuza gelerek başvuru yapmları gerekmektedir.

Kurumumuz bünyesinde açılacak olan yangın eğitimi kursu 21.05.2018 pazartesi günü ( Bugün) saat 17.15 Mersin Büyükşehir Gülnar Koordinasyon Şube Müdürlü Gülnar İtfaiye Amirliğinde başlıyorç Kursa katyılmak isteyen vatandaşlarımızın bugün mesai bitimine kadar Halk eğitimi Merkezi Müdürlüğüne gelmesi gerekmektedir.

2017/3.dönem kayıt yenileme işlemleri uzatıldı.  Öğrencilerimiz 25 Mayıs 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar kayıtlarını yenileyebilecekler.

Açık Öğretim Lisesi 2017/3. dönem kayıt yenileme işlemleri başladı. Öğrencilerimiz 20 Mayıs 2018 Pazar günü mesai bitimine kadar kayıt yenileme işlemlerini yapabilirler.

Gülnar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzün Şeyhömer Mahallesinde açmış olduğu el sanatları kursunun açılışı Şeyhömer Mahallesinde gerçekleştirildi. Açılışa Belediye Başkanı Ahmet Günel, İlçe Jandarma Komutanı Özkan Çömez, Milli Eğitim Müdürümüz Fatih Burğut, Siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, Şeyhömer Mahallesi Muhtarı, okul müdürleri,öğretmenler ve köy halkı katıldı. Sergide el sanatları kursu sonucu ortaya çıkan birbirinden güzel ürünler sergilendi.

AÇIKÖĞRETİM LİSESİ 2. DÖNEM SINAV SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR.

17 YAŞ VE ÜZERİ ÖĞRENCİLERİMİZİN AÇIKÖĞRETİM LİSESİ 3. DÖNEM KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ 07.05.2018-20.05.2018 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR. 3. DÖNEM SINAVLARI İSE 7-8 TEMMUZ 2018 TARİHLERİNDE YAPILACAKTIR.

Nis

21 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 9.30’ da gerçekleştirilecek  Açık Öğretim Okulları (Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi)  telafi sınavı yerleri açıklandı. Telafi sınavına girecek öğrencilerimiz Sistemden öğrenci numarası ve şifrelerini girerek sınav giriş belgelerine ulaşabilirler.

Sınav giriş belgesine ulaşmak için tıklayınız.

Nis

Gülnar Kaymakamlığı himayesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ve Gülnar Belediyesinin katkılarıyla Gülnar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce organize edilen   Konya gezisine lise mezun öğrencilere yönelik  açılan destekleme ve yetiştirme kursuna devam öğrencilerimiz 14 nisan 2018 cumartesi günü sabah saat 06.30 İtibariyle Türk Dili Ve Edebiyatı  Öğretmeni Emre BURKUT refakatinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasının önünden yolcu edilen öğrencilerimiz sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında  Konya ilimizin tarihi ve kültürel özellikler taşıyan güzide mekanlarını gezerek sınav öncesi stres atarak moral ve motivasyonlarını  arttırdılar. gezinin düzenlenmesinde sayın Kaymakamız Ekrem GÜNGÖR Beyefendi başta olmak üzere Gülnar Belediye Başkanı  Ahmet GÜNEL´ e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Fatih BURĞUT´ a , araç şoförlerimize, refakatçi öğretmenimiz Emre BURKUT´ a ve geziye katılan  öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.