Nis

Nisan 2018 Cumartesi günü yapılacak olan Açık Öğretim Kurumları telafi sınavına girecek olan öğrencilerimizden;

31 Mart - 01 Nisan 2018 tarihinde yapılan 2. Dönem sınavlarında girmiş olduğu Sınav Merkezini zorunlu sebeplerini belgelendirmek kaydıyla (hastalık, tayin, adres değişikliği vb.) değiştirmek isteyenlerin, 12-17 Nisan 2018 tarihleri arasında sınava girmek istedikleri il/ilçe Sınav Yürütme Komisyonuna giderek yedek salon işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir.

Nis

MÜDÜRLÜĞÜMÜZ BÜNYESİNDE AÇILAN GİTAR KURSU 12.04.2018 TARİHİNDE SAAT 15.30 DA ATATÜRK İLKOKULUNDA BAŞLIYOR. KURSA KATILMAK İSTEYENLERİN OKUL MÜDÜRLÜKLERİNE İSMİNİ YAZDIRMALARI GEREKMEKTEDİR.

Nis

Gezende Mahallesinde Okuma Yazma Seferberliği kapsamında kurumumuz bünyesinde açılan Okuma Yazma kursumuza vatandaşlarımız yoğun ilgi göstermektedir.

Nis

Kurumumuz ile İşkur işbirliğinde açılan Ahşap Boyama ve Vernikleme Elemanı, Dekoratif Ev Aksesuarları Hazırlama ve Bez Bebek Yapımı Kurslarının sergisi yapıldı.

Nis

Açıköğretim kurumları sınavlarının 31 Mart – 1 Nisan tarihlerinde yapılmakta olan 2. dönem sınav oturumlarında 4’ten fazla dersten sınava giren adayların cevap kağıtlarında teknik bir hatadan dolayı 4 ders için kodlama alanı ayrılmıştır.

4’ten fazla dersten sınava katılan adaylara yönelik, cevap kağıtları eksik basılan dersler için, 21 Nisan Cumartesi günü saat 09.30’da telafi sınavı yapılacaktır.

Konu ile ilgili açıköğretim kurumları öğrencileri herhangi bir mağduriyet yaşamayacaktır. Yapılan bu teknik hata nedeniyle bütün öğrencilerimizden özür diliyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

31 MART- 1 NİSAN TARİHLERİNDE YAPILACAK OLAN AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ VE ORTA OKULU SINAVI GİRİŞ YERLERİ BELLİ OLMUŞTUR. SINAV GİRİŞ BELGELERİNİ ÖĞRENCİLERİMİZ KENDİ KULLANICI ADI VE ŞİFRELERİYLE ÇIKARABİLECEKLERİ GİBİ KURUMUMUZA GELEREK ÇIKARABİLİRLER.

KURUMUMUZ BÜNYESİNDE MEZUN ÖĞRENCİLERE YÖNELİK OLARAK AÇILAN DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSUNA AİT 2. DÖNEM HAFTALIK DERS PROGRAMI AŞAĞIDA SUNULMUŞTUR.

KURUMUMUZ BÜNYESİNDE 26  MART 2018 PAZARTESİ GÜNÜ EMLAK DANIŞMANLIĞI KURSU AÇILMASI DÜŞÜNÜLMEKTE OLUP KURSA KATILMAK İSTEYENLERİN KURUMUMUZA 26 MART PAZARTESİ MESAİ BİTİMİNE KADAR ŞAHSEN BAŞVURU YAPMALARI GEREKMEKTEDİR. KURSUMUZ HAFTA İÇİ HER GÜN GÜLNAR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE SAAT 17.00 DE BAŞLAYACAKTIR. KURSUMUZ TOPLAM  120 SAATTİR.

Gülnar Kaymakamlığı himayesinde, Gülnar Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün organizesinde hazırlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Töreni, Gülnar Öğretmenevi organizesinde önce Şehit ve Gazi Yakınlarımıza yemek verilmesiyle başlamıştır. Sonrasında Gülnar Merkez Camii´nde Şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okunması ve dua merasimi düzenlenmiştir. Ardından Gülnar MTAL Bando ekibi eşliğinde tüm okullarımız ve Gülnar halkının katılımıyla Şehitler yürüyüş gerçekleştirilmiştir. Törene Gülnar Hükümet Konağı önünde öğrencilerimiz tarafından hazırlanan şiirler ve gösterilerle devam edilmiştir. Törene İlçe Kaymakamımız Sayın Ekrem GÜNGÖR, Belediye Başkanı Ahmet GÜNEL, Milli Eğitim Müdürümüz Fatih BURĞUT, diğer daire amirleri, okullarımızdan öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve Gülnar halkı katılmıştır. Coşkuyla geçen törenin ardından, Afrin’deki Kahraman Mehmetçiklerimize gitmek üzere hazırlanan badem ve üzümler dualar ve tekbirlerle gönderilmiştir.

KURUMUMUZ İLE İŞKUR İŞBİRLİĞİNDE AÇILACAK OLAN ÖRME BEBEK KURSU LİSTESİ VE YEDEK LİSTESİ AŞAĞIDA VERİLMİŞTİR. KURSUMUZ 19 MART 2018 PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLIYACAKTIR

´´Okuryazarlık Seferberliği´´ kapsamında Yoğunlaştırılmış Temel Düzey Okuma Yazma Eğitim Programı kurslarımız mahallelerimizde ve okullarımızda başlatılmıştır. Okuma Yazma kurslarıyla ilgili Gülnar Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Sadık GÜLERYÜZ, ´´ Gülnar Kaymakamlığı himayesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce Gülnar 100. Yıl İlkokulu, Gezende İlkokulu, Kuskan İlkokulu, Şeyhömer İkokulu, Ilısu Mahallesi ve Köseçobanlı Mahallesi´nde Okuma Yazma kurslarımız başlatılmıştır. Diğer okullarımızda ve mahallelerimizde de talep oldukça kurslarımız açılmaya devam edilecektir. Kurslarımız sayesinde İlçemizde okuma-yazma bilmeyen vatandaşımız kalmayacaktır. Daha çok vatandaşımıza ulaşabilmek adına okuma-yazma bilmeyen vatandaşlarımızın, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne, okullarımıza, muhtarlıklarımıza, camilerimize yönlendirilmesini rica ediyoruz. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, emeği geçenlere ve kursların açılmasında yardımcı olanlara teşekkür ediyorum´´ dedi.

Yoğunlaştırılmış Temel Düzey Okuma Yazma Eğitim Programı Planı aşağıda verilmiştir. İsteyen öğretmenlerimiz kurumumuzda word halde albilirler

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip  Erdoğan ve eşleri Hanımefendi Sayın Emine Erdoğan´ ın himayelerinde ülke genelinde başlatılan Okuryazarlık Seferberliği kapsamında Kurumumuz bünyesinde Şeyhömer Mahallesinde Yoğunlaştırılmış Temel Düzey Okuma Yazma Eğitim Programı Kursumuz 10.03.2018 tarihi itibariyle başlamıştır.

17 Mart 2018 tarihinde yapılacağı duyurulan 2.Dönem uzaktan eğitim sınav tarihleri; Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün almış olduğu Bakanlık Makam Olur’u ile değiştirilmiştir.

Açık Öğretim Kurumları 2. Dönem Sınavları 31 Mart 2018 tarihinde 2 oturum halinde yapılacaktır.

1.       Oturum 31 Mart 2018     9.30

2.       Oturum 31 Mart 2018    14.30

07.03.2018 tarih ve 4835435 sayılı yazı için tıklayınız.

17-18 Mart 2018 tarihlerinde yapılacağı duyurulan 2.Dönem uzaktan eğitim sınav tarihleri; Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün almış olduğu Bakanlık Makam Olur’u ile değiştirilmiştir.

Açık Öğretim Kurumları 2. Dönem Sınavları 31 Mart-01 Nisan 2018 tarihlerinde 3 oturum halinde yapılacaktır.

1.       Oturum 31 Mart 2018     9.30

2.       Oturum 31 Mart 2018    14.30