Nis

Gezende Mahallesinde Okuma Yazma Seferberliği kapsamında kurumumuz bünyesinde açılan Okuma Yazma kursumuza vatandaşlarımız yoğun ilgi göstermektedir.

Nis

Kurumumuz ile İşkur işbirliğinde açılan Ahşap Boyama ve Vernikleme Elemanı, Dekoratif Ev Aksesuarları Hazırlama ve Bez Bebek Yapımı Kurslarının sergisi yapıldı.

31 MART- 1 NİSAN TARİHLERİNDE YAPILACAK OLAN AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ VE ORTA OKULU SINAVI GİRİŞ YERLERİ BELLİ OLMUŞTUR. SINAV GİRİŞ BELGELERİNİ ÖĞRENCİLERİMİZ KENDİ KULLANICI ADI VE ŞİFRELERİYLE ÇIKARABİLECEKLERİ GİBİ KURUMUMUZA GELEREK ÇIKARABİLİRLER.

KURUMUMUZ BÜNYESİNDE MEZUN ÖĞRENCİLERE YÖNELİK OLARAK AÇILAN DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSUNA AİT 2. DÖNEM HAFTALIK DERS PROGRAMI AŞAĞIDA SUNULMUŞTUR.

KURUMUMUZ BÜNYESİNDE 26  MART 2018 PAZARTESİ GÜNÜ EMLAK DANIŞMANLIĞI KURSU AÇILMASI DÜŞÜNÜLMEKTE OLUP KURSA KATILMAK İSTEYENLERİN KURUMUMUZA 26 MART PAZARTESİ MESAİ BİTİMİNE KADAR ŞAHSEN BAŞVURU YAPMALARI GEREKMEKTEDİR. KURSUMUZ HAFTA İÇİ HER GÜN GÜLNAR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE SAAT 17.00 DE BAŞLAYACAKTIR. KURSUMUZ TOPLAM  120 SAATTİR.

KURUMUMUZ İLE İŞKUR İŞBİRLİĞİNDE AÇILACAK OLAN ÖRME BEBEK KURSU LİSTESİ VE YEDEK LİSTESİ AŞAĞIDA VERİLMİŞTİR. KURSUMUZ 19 MART 2018 PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLIYACAKTIR

´´Okuryazarlık Seferberliği´´ kapsamında Yoğunlaştırılmış Temel Düzey Okuma Yazma Eğitim Programı kurslarımız mahallelerimizde ve okullarımızda başlatılmıştır. Okuma Yazma kurslarıyla ilgili Gülnar Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Sadık GÜLERYÜZ, ´´ Gülnar Kaymakamlığı himayesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce Gülnar 100. Yıl İlkokulu, Gezende İlkokulu, Kuskan İlkokulu, Şeyhömer İkokulu, Ilısu Mahallesi ve Köseçobanlı Mahallesi´nde Okuma Yazma kurslarımız başlatılmıştır. Diğer okullarımızda ve mahallelerimizde de talep oldukça kurslarımız açılmaya devam edilecektir. Kurslarımız sayesinde İlçemizde okuma-yazma bilmeyen vatandaşımız kalmayacaktır. Daha çok vatandaşımıza ulaşabilmek adına okuma-yazma bilmeyen vatandaşlarımızın, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne, okullarımıza, muhtarlıklarımıza, camilerimize yönlendirilmesini rica ediyoruz. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, emeği geçenlere ve kursların açılmasında yardımcı olanlara teşekkür ediyorum´´ dedi.

Yoğunlaştırılmış Temel Düzey Okuma Yazma Eğitim Programı Planı aşağıda verilmiştir. İsteyen öğretmenlerimiz kurumumuzda word halde albilirler

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip  Erdoğan ve eşleri Hanımefendi Sayın Emine Erdoğan´ ın himayelerinde ülke genelinde başlatılan Okuryazarlık Seferberliği kapsamında Kurumumuz bünyesinde Şeyhömer Mahallesinde Yoğunlaştırılmış Temel Düzey Okuma Yazma Eğitim Programı Kursumuz 10.03.2018 tarihi itibariyle başlamıştır.

2017-1 dönem   ve önceki dönemlerde mezun olan öğrencilerimizin diplomalarının basımı tamamlanmış olup Koordinatör Halk Eğitim Merkezlerine gönderilmiştir. İlimizde ise  diplomalar  Mersin Akdeniz Halk Eğitimi Merkezi ve A.S.O Müdürlüğüne gönderilmiştir. .

17-18 MARTTA YAPILACAK OLAN AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ SINAVININ GİRİŞ YERİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZ SINAVA BİR HAFTA KALANA KADAR DİLEKÇE İLE SINAVA GİRECEĞİ BÖLGEDEKİ HALK EĞİTİMİ MERKEZİNE BAŞVURUDA BULUNABİLECEKTİR...

GÜLNAR KAYMAKAMLIĞI HİMAYESİNDE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KOORDİNESİNDE HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE AÇILAN TİYATRO YETENEK SINIFI  KURSUMUZ DEVAM ETMEKTEDİR.

KURUMUMUZ İLE İŞKUR ARASINDA  İŞBİRLİĞİ YAPILARAK AÇILAN AHŞAP BOYAMA VE VERNİKLEME ELEMANI KURSUMUZ EKSİKSİZ BİR ŞEKİLDE DEVAM ETMEKTEDİR.

GÜLNAR KAYMAKAMLIĞI HİMAYESİNDE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KOORDİNESİNDE HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE AÇILAN MÜZİK YETENEK SINIFIMIZ ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM ETMEKTEDİR.

KURUMUMUZ BÜNYESİNDE AÇILMIŞ OLAN KATI YAKITLI KALORİFER KURSUMUZ DEVAM ETMEKTEDİR. KALORİFER KURSUNA KATILMAK İSTEYEN VATANDAŞALRIMIZ BİR SONRAKİ AÇILACAK OLAN KURS İÇİN KURUMUMUZA GELEREK BAŞVURU YAPABİLİRLER.