Tem

KURUMUMUZ BÜNYESİNDE  BEDEN EĞİTİM ÖĞRETMENİ MURAT TÜRKER TARAFINDAN AÇILAN YAZ DÖNEMİ 10-11 YAŞ FUTBOL KURSUMUZ DEVAM ETMEKTEDİR. KURSİYERLERİMİZİN KURSTA OLDUKÇA HEVESLİ VE İSTEKLİ OLDUKLARI GÖRÜLMÜŞTÜR.

Genel Müdürlüğümüze bağlı yaygın eğitim kurumlarından biri olan halk eğitimi merkezlerini tanıtmak, bu merkezlere var olan ilgiyi artırmak ve halk eğitimi merkezleri arasında birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla Genel Müdürlüğümüzce afiş ve broşür hazırlanmıştır.

Gülnar Halk Eğitimi Merkezi 2017 yılı kurs ve kursiyer  bilgilerimiz güncellenmiştir.

GÜLNAR HALK EĞİTİM AİLESİ OLARAK TÜM İSLAM ALEMİNİN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR İSLAM ALEMİNE HAYIRLI VE HUZURLU GÜNLER DİLERİZ

MANTAR YETİŞTRİCİLİĞİ KURSUNA KATILAN KURSİYERLERİMİZ UYGULAMA KAPSAMINDA GÜLNAR BELEDİYESİ PROJE VE  UYGULAMA OFİSİNE GELEREK BURADA  YAPILAN MANTAR YETİŞTİRME FAALİYETLERİNİ YERİNDE İNCELEDİLER. MANTARLARIN KOMPOSTLARDAN ÇIKIŞININ GÜNLÜK OLARAK TAKİP EDİLECEĞİ KURSUMUZDA AYRICA HER KURSİYERİMİZ DENEME AMAÇLI OLARAK İSTİRİDYE MANTARI KOMPOSTU HAZIRLAYARAK DENEME YAPACAKLARDIR. BU ARADA  KURSA KAYITLI OLUPTA KURSUMUZA DEVAM ETMEYEN KURSİYERLERİMİZE KURS SONUNDA SERTİFİKA VERİLMEYECEKTİR.

Tem

Çocuklar İçin Kuran-I Kerim Eğitimi 1 Kursumuz usta öğretici Zahide Nisa Uygun tarafından Atatürk İlkokulunda başlamıştır.

e-Yaygın sistemi ile e-Devlet entegrasyonu gerçekleştirildi

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Eğitim Uzmanı iken, Gülnar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Eğitim Uzmanı olarak görevlendirilen mesai arkadaşımız  Ahmet SARI emekliliğe ayrılmıştır. Bundan sonraki hayatında başarılı, sağlıklı ve uzun ömürler dileriz.

GÜLNAR HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ VE İŞKUR İŞBİRLİĞİNDE AÇILAN SAÇA GEÇİCİ VE KALICI ŞEKİL VERME VE BOYAMA TEKNİKLERİ KURSUNA KATILAN 14 KURSİYER VE KURS ÖĞRETMENİ TOPLUM HİZMETİ KAPSAMINDA  İSHAKLAR İLK-ORTAOKULUNDAKİ KIZ ÖĞRENCİLERİN SAÇ KESİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Gülnar Okulları 3. Eğitim Şenliği Yapıldı.

2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ELSANATLARI KURSLARININ YIL SONU SERGİSİ YAPILDI.SERGİYE İLÇE KAYMAKAMIMIZ SAYIN EKREM GÜNGÖR, BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN AHMET GÜNEL,GARNİZON KOMUTANI, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ, SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLERİ, OKUL VE KURUM MÜDÜRLERİ VE HALKIMIZ KATILDI.

Silifke İşkur Hizmet Merkezi Müdürlüğü ile müdürlüğümüz işbirliği içerisinde 03/04/2017- 24/08/2017 tarihleri arasında devam edecek olan saça geçici ve kalıcı şekil verme ve boyama teknikleri kursumuz 14 kursiyerimizin katılımıyla devam etmektedir.