Ağu

2017 Yılı Yönetici Görevlendirme Sözlü Sınav Sonuçlarına yapılan itirazlar sonucu kesinleşen sözlü sınav sonuçları için tıklayınız.....

Ağu

2016-3 Dönem uzaktan eğitim ile okutulan derslerin sınav sonuçları açıklanmıştır. Mezuniyet incelemesinde gözüken öğrencilerin halk eğitimi merkezlerinde  bulunan evrakları taranıp sisteme atılmış ise en kısa zamanda bu öğrencilerin nihai mezuniyeti yapılacaktır.

Mezun olan öğrencilerimiz ihtiyaç duymaları halinde kayıt yaptırdıkları halk eğitimi merkezlerinden geçici mezuniyet belgelerini alabilirler. Mezun olan öğrencilerin diplomaları 2 ay içerisinde düzenlenip Koordinatör Halk Eğitimi merkezlerine gönderilecektir. Diploma takip kısmından diplomanızın nereye gideceğini görebilirsiniz.

Sınav sonuçlarını görmek için tıklayınız.

Ağu

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı koordinesinde yürütülen çalışma ile görme engelli bireylerin iletişim özgürlüğünü ve bilgiye erişim kolaylığını sağlamak amacıyla “Engelsiz e-Yaygın” uygulaması başlatıldı.

Ağu

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenlerin özür grubu atamaları takvimi açıklandı. Açıklanan takvime göre,öğretmenlerin 2017 yılı özür grubu atama başvuruları 8 Ağustos 2017 ile 14 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılacak. Başvuruların alınmasının ardından öğretmenler özür grubu atamaları için tercihte bulunacak. Tercih tarihleri 22-25 Ağutos 2017 olarak belirlendi. 2017 yılı özür grubu atamaları için başvuru yapan öğretmenler ardından sonuçların açıklanmasını bekleyecek.

Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlerin özür grubu atamalarını 29 Ağustos 2017 tarihinde açıklayacak.2017 yılı özür grubu atamaları ile ataması gerçekleştirilen öğretmenler 5 Eylül 2017 tarihi itibariyle ilişik kesme işlemlerini yapacaklar.

Tem

Eğitim Kurumları Yönetici Sözlü Sınav Sonuçlarını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Yönetici sınavına giren adaylar,  TC Kimlik numarası ile birlikte istenen bilgileri girerek sözlü sınav sonuçlarını öğrenebilirler.

Sonucu Öğrenmek İçin Tıklayınız.

Tem

KURUMUMUZ BÜNYESİNDE AÇILAN KARATE KURSU GÜLNAR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SPOR SALONUNDA DEVAM ETMEKTEDİR.

Tem

KURUMUMUZ BÜNYESİNDE AÇILAN FUTBOL KURSU GÜLNAR KAPALI SPOR SALONUNDA DEVAM ETMEKTEDİR.

Tem

KURUMUMUZ BÜNYESİNDE AÇILAN BİLGİSAYAR KURSU GÜLNAR HALK KÜTÜPHANESİNDEKİ BİLGİSAYAR SINIFIMIZDA DEVAM ETMEKTEDİR.

Tem

Çocuklar İçin Kuran-I Kerim Eğitimi  Kursumuz usta öğretici Zahide Nisa Uygun tarafından Atatürk İlkokulunda devam etmektedir.

Tem

GÜLNAR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SPOR SALONUNDA  AÇILAN TEKVANDO KURSUMUZUN DENETİMİNİ GERÇEKLERTİRDİK.

Tem

SİPAHİLİ KÖYÜNDEKİ İNGİLİZCE KURSUMUZ DEVAM ETMEKTEDİR.

Tem

GÜLNAR KAYMAKAMLIĞI HİMAYESİNDE İLÇEMİZDE BULUNAN USTALARA MESLEKİ YETERLİLİK SINAVI YAPILDI.

Tem

2016-2017 Eğitim Öğretim yılında Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan basketbol ve voleybol başta olmak üzere diğer branşlardaki kurslar Halk Merkezi Müdürlüğünce denetimleri yapılmaya devam ediliyor.

Tem

KURUMUMUZ BÜNYESİNDE AÇILAN DÖKÜMCÜ/SIRLAMACI(SERAMİK YAPIMI) KURSU GÜLNAR KÜLTÜR MERKEZİNDE DEVAM ETMEKTEDİR.KURS ÖĞRETMENİ ERTUĞRUL COŞKUN BAHAR, KURSİYERLERİN EĞLENEREK ÖĞRENDİKLERİNİ VE  ÖĞRENMEKTE OLDUKÇA İSTEKLİ DAVRANDIKLARINI BELİRTMİŞTİR.