III. Dönem kayıt yenileme işlemleri 22 Mayıs 2017 Pazartesi mesai bitimine kadar uzatıldı. Öğrencilerimizin, 22 Mayıs 2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar  halk eğitimi merkez müdürlüklerinde kayıt yenileme işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir.

Öğrencilik durumu silik, donuk veya aktif olan öğrencilerimizden 30 Haziran 2000 ve daha önceki doğumlular kayıt yenileme işlemi yaptıracaktır. Kayıt yenileme işlemini yaptırmayanlar III. dönem sınavına katılamaz.

HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE FOTOĞRAFÇILIK KURSU AÇILACAK OLUP BAŞVURULAR KURUMUMUZA YAPILACAKTIR. İLGİLENENLERE ÖNEMLE DUYURULUR.

Müdürlüğümüzce 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında açılan kursların 23/05/2017 Salı günü saat 10:00´da Gülnar Kültür Merkezinde yıl sonu sergisi yapılacaktır.

Sergimize tüm halkımız davetlidir.

KURUMUMUZ BÜNYESİNDE RUSÇA VE İNGİLİZCE KURSLARI AÇILACAKTIR.BAŞVURULAR HALK EĞİTİM MERKEZİNE ŞAHSEN YAPILACAKTIR.

Açık Öğretim Orta Okul ve Lise kayıt yenileme dönemi 8 Mayıs- 18 Mayıs 2017 tarihleri arasında yapılmaktadır. İlgilenen vatandaşlarımıza duyurulur..

MANGALA OYUNU´NUN TARİHÇESİ

Mangala Türk zeka ve strateji oyunu ile ilgili tarihi araştırmalar oyunun  Sakalar, Hunlar ve Göktürkler döneminde oynandığını göstermektedir. Günümüzde pek çok Türk halkında unutulan bu oyun, konargöçer bozkır hayatını son yüzyıllara kadar devam ettiren Kazak, Kırgız, Türkmen ve Altay gibi bazı Türk halkları arasında günümüze kadar gelmiştir.

Kurumumuzda Mangala Oyunu kurs kayıtları başlamıştır.

BAYANLARA YÖNELİK CENAZE YIKAMA VE KEFENLEME KURSU AÇILACAKTIR.BAŞVURULAR HALK EĞİTİM MERKEZİNE YAPILACAKTIR.