Tem

15 YAŞ VE ÜSTÜ VATANDAŞLATIMIZ İÇİN  TEKVANDO KURSUMUZ 17.07/2017 PAZARTESİDEN İTİBAREN HAFTA İÇİ HERGÜN SAAT 11.30 DA. KURSA KATILMAK İSTEYENLER KURUMUMUZA ŞAHSEN GELEREK BAŞVURU YAPMALIDIRLAR..

Tem

MÜDÜRLÜĞÜMÜZ BÜNYESİNDE İLKYARDIM VE HİJYEN KURSLARI AÇILACAKTIR. KURSLARA KATILMAK İSTEYEN VATANDAŞLARIMIZIN KURUMUMUZA ŞAHSEN GELEREK BAŞVURU YAPMALARI GEREKMEKTEDİR...

Tem

KURUMUMUZ BÜNYESİNDE AÇILACAK OLAN BİLGİSAYAR KULLANIMI KURSU 17.07.2017 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 17.15 TE  GÜLNAR HALK KÜTÜPHANESİNDEKİ BİLSİYAR SINIFIMIZDA BAŞLIYOR... KURSA BAŞVURU YAPMIŞ OLANLARIN BELİRTİLEN SAATTE SINIFTA OLMASI GEREKMEKTEDİR. KURSA DEVAM ETMEK ZORUNLUDUR DEVAM ETMEYENLER SERTİFİKA ALMAYA HAK KAZANAMAZLAR...ARTIK BU KURS İÇİN BAŞVURU ALINMAYACAKTIR. BAŞVURU YAPACAK OLANLAR EYLÜL AYINDA AÇILACAK OLAN BİLGİSAYAR KURSUNA KATILABİLİRLER..

Tem

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce Kurban Kesim Elamanı Yetiştirme ve Geliştirme  kursu açılacaktır. Kursa katılmak isteyenlerin müdürlüğümüze  şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir

Tem

KURUMUMUZ BÜNYESİNDE İNGİLİZCE VE BİLGİSAYAR KURSLARI AÇILACAKTIR. KURUMUMUZDA KURS VERMEK İSTEYEN MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI OLARAK ÇALIŞAN KADROLU VEYA SÖZLEŞMELİ BİLGİSAYAR VE İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİNİN 07.07.2017 CUMA GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE KADAR KURUMUMUZA GELMESİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

05 TEMMUZ 2017 TARİHİNDE GÜLNAR MERKEZDE BAŞLAYACAK OLAN SERAMİK DÖKÜM KURSU KAYITLARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR.BAŞVURULAR HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNE ŞAHSEN YAPILACAKTIR.

Müdürlüğümüzce öğrencilerimize yönelik yaz spor kursları açılacaktır.

2016-2017 YAZ DÖNEMİ ÖĞRENCİLER İÇİN KURS BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR.

19 HAZİRAN PAZARTESİ GÜNÜ GÜLNAR KÜLTÜR MERKEZİNDE SAAT 17.30 DE AÇILACAK OLAN MANTAR YETİŞTİRİCİLİĞİ KURSUMUZUN KATILIMCI LİSTESİ AŞAĞIDA  VERİLMİŞ OLUP, KATILIMCI LİSTESİNDE ADI YER ALAN  KURSİYERLERİMİZİN KURS MERKEZİNDE GÜNÜNDE VE SAATİNDE YER ALMALARI GEREKMEKTEDİR.

5-10 YAŞ ARASI ´´ÇOCUKLAR İÇİN ETKİNLİKLERLE KURAN-I KERİM EĞİTİMİ ´´ KURSU AÇILACAKTIR. KURSA KATILMAK İSTEYEN ÇOCUKLARIMIZIN AİLELERİ 23/06/2017 CUMA GÜNÜNE KADAR MÜDÜRLÜĞÜMÜZE BAŞVURMALARI GEREKMEKTEDİR.

KURUMUMUZ BÜNYESİNDE ZİRAAT MÜHENDİSLERİ HÜRÜ ER VE UFUK İÇALAN TARAFINDAN AÇILACAK OLAN  MANTAR YETİŞTİRİCİLİĞİ KURSU 19 HAZİRAN 2017 PAZARTESİ GÜNÜ KÜLTÜR MERKEZİNDE BAŞLIYOR. KURS SAAT 17.30 DA BAŞLAYACAK OLUP KURSUN TEORİK KISMI KÜLTÜR MERKEZİNDE ,. UYGULAMA KISMI İSE GÜLNAR BELEDİYESİ PROJE OFİS VE UYGULAMA MERKEZİNDE YAPILACAKTIR.

MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE MANTAR YETİŞTİRİCİLİĞİ KURSU AÇILACAKTIR. KURSA KATILMAK İSTEYEN VATANDAŞLARIMIZIN HALK EĞİTİMİ MERKEZİNE ŞAHSEN BAŞVURMALARI GEREKMEKTEDİR. iLGİLENEN VATANDAŞLARIMIZA ÖNEMLE DUYURULUR.

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNCE DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU YAZ DÖNEMİ ÖĞRETMEN/ÜCRETLİ ÖĞRETMEN BAŞVURULARI ALINACAKTIR.

MEZUN ÖĞRENCİLERE YÖNELİK DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU YAZ DÖNEMİ BAŞVURULARI ALINACAKTIR.