Tem

24 Temmuz 2016 tarihinde yapılması planlanan Açık Öğretim Liselerinin Ek Sınavları, 21 Ağustos 2016 Pazar günü saat 9:30 ve 14:00 de yapılacaktır.

Ek sınava başvuran öğrenciler; istedikleri taktirde ders ve sınav merkezi değişikliklerini 26 Temmuz - 03 Ağustos 2016 tarihi mesai bitimine kadar yapabileceklerdir.

Ek sınava, ilk defa başvurabilecek öğrencilerimiz, Açık Öğretim Lisesi ve Yurtdışı Programları öğrencilerinden;

• 1) Toplam dönemi 8, toplam kredisi 157 ve üzeri olan öğrencilerden, öğrencilik durumu; aktif, donuk ve silik olan bütün öğrencilerimiz başvurabileceklerdir.
  • 2) Ayrıca 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde yapılan Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi sınavlarında yaşanan hava muhalefeti, güvenlik tedbirli sokağa çıkma yasağı uygulamaları nedeniyle 1 inci ve 2inci dönem sınavlarına katılamayan öğrencilerimiz ders seçimlerini ilan edilen tarihlerde yapacaklardır. Bu kapsamda değerlendirilecek öğrencilerin listesi için tıklayınız.
  • 3) Ek sınavın 21 Ağustos 2016 Pazar günü aşağıdaki listede belirtilen il merkezlerinde iki oturum halinde yapılacaktır.
  • 4) Ek sınava katılacak öğrencilerin 26 Temmuz - 03 Ağustos 2016 tarihleri arasında başvurularını yapacaklardır.
  • 5) Ek sınava başvuracak öğrencilerimiz ilgili banka şubelerine belirtilen tarihler arasında (T.C Ziraat Bankası, T.C. Vakıflar Bankası, T.C. Halk Bankası ) T.C kimlik numarası ile 30 TL ek sınav başvuru ücretini mutlaka ek sınav için açılan hesaba yatıracaklardır.
  • 6) Ek sınav başvuru işlemi yapan öğrenciler 3 Ağustos 2016 tarihi mesai bitimine kadar sınavına girecekleri dersleri seçmeleri ve sınav merkezlerini güncellemeleri gerekmektedir.
  • 7) Öğrencilerimiz ek sınav ücretini yatırdıkları gün bitiminden yaklaşık bir saat sonra öğrencilik durumları sistem tarafından aktif hale getirilecektir.
  • 8) Öğrencilik durumu aktif hale gelen öğrencilerimiz sınava gireceği merkezi aşağıdaki Açık Öğretim Lisesi Sistemi üzerinden 32 il merkezlerinden birini mutlaka seçmelidir.

Tem

18 Temmuz 2016 Pazartesi günü itibariyle başlayan Merkezi Sistem Devlet Memurluğuna Hazırlık Kursu (KPSS) Gülnar Kültür Merkezin´de başladı. Kursun açılmasında desteklerinden dolayı İlçe Kaymakamımız Sayın İsmail PENDİK´e , İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fatih BURGUT´a , Komisyon üyelerimiz Hüseyin KADİM , Ahmet ELMAS , Zekeriya MERCAN , Turgut ÖNGE´ye , Halk Eğitim çalışanlarına ve Kültür Merkezi Müdürü Mehmet ATEŞ´e Teşekkür eden kurum Müdürü Sadık GÜLERYÜZ; KPSS kursunun öğrencilerimize faydalı ve hayırlara vesile olmasına temenni ediyorum dedi.

Tem

Gülnar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzde Seviye Gruplarına göre İngilizce kursumuz açılacaktır.Başvurularımız başlamıştır.Kursa katılmak isteyen vatandaşlarımızın Müdürlüğümüze en kısa sürede başvurmaları önemle rica olunur...

Tem

18 Temmuz Pazartesi günü kültür merkezinde saat 8.30´da KPSS kursumuz başlayacaktır. Tüm öğrencilerimize duyurulur.

Ek sınava, Açık Öğretim Lisesi ve Yurtdışı Programları öğrencilerinden;

• 2) Ek sınavın 24 Temmuz 2016 Pazar günü aşağıdaki listede belirtilen il merkezlerinde iki oturum halinde yapılacaktır.

• 3) Ek sınava katılacak öğrencilerin 2-8 Temmuz 2016 tarihleri arasında başvurularını yapacaklardır.

• 4) Ek sınava başvuracak öğrencilerimiz ilgili banka şubelerine belirtilen tarihler arasında (T.C Ziraat Bankası, T.C. Vakıflar Bankası, T.C. Halk Bankası ) T.C kimlik numarası ile 30 TL ek sınav başvuru ücretini mutlaka ek sınav için açılan hesaba yatıracaklardır.

• 5) Ek sınav başvuru işlemi yapan öğrenciler 9 Temmuz 2016 tarihi (saat 12:00´a) kadar sınavına girecekleri dersleri seçmeleri ve varsa sınav merkezlerini güncellemeleri gerekmektedir.

• 6) Öğrencilerimiz ek sınav ücretini yatırdıkları gün bitiminden yaklaşık bir saat sonra öğrencilik durumları sistem tarafından aktif hale getirilecektir.

• 7) Öğrencilik durumu aktif hale gelen öğrencilerimiz sınava gireceği merkezi aşağıdaki Açık Öğretim Lisesi Sistemi üzerinden 32 il merkezlerinden birini mutlaka seçmelidir.

11-12 Haziranda Açık Lise sınavları için Sınav Giriş Belgelerinizi en geç 10 Haziran Cuma günü Halk Eğitimi Merkezinden veya Linkten öğrenebilirsiniz.  SINAV GİRİŞ YERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Sınav Giriş Yerini öğrenmek için, Öğrenci numaranız ve şifreniz ile AÖL Bilgi Yönetim Sistemine giriş yapınız, Öğrenci Genel Bilgiler altındaki Sınav Giriş Belgesini tıklayınız ardından açılan sayfadaki yazdır butonuna tıklayarak Sınav Giriş Yerini öğrenebilirsiniz.

3. Dönem Sınav Tarihleri ve Kayıt Yenileme Tarihleri Değişti

2015-2016 eğitim öğretim yılı iş takviminde III. dönem sınav tarihi 11-12 Haziran 2016 olarak belirlendi. III. dönem kayıt yenileme işlemleri ise 26 Nisan-5 Mayıs 2016 tarihleri arasında yapılacaktır. Açık Öğretim Lisesi öğrencilerine önemle duyurulur. İş takvimi için tıklayınız.

Nis

19-20 Mart 2016 tarihinde yapılan 2015-2016 eğitim-öğretim yılı II. dönem sınav sonuçları açıklanmıştır.

Sınav sonuçlarınızı Öğrenci Girişlerinden sisteme girerek "Öğrenci Genel Bilgiler" menusu altındaki "Sınav Sonuçları" veya "Dönem Dersleri" seçeneklerinden (2015/2.dönem) öğrenebilirsiniz.

Mezun olan öğrencilerimizin diplomaları sonuçlar açıklanmasından sonra en kısa süre içerisinde hazırlanarak koordinatör Halk Eğitim Merkezlerine gönderilecektir.

Mezun olduğuna dair belgeye ihtiyaç duyanlar işlemlerini yaptırdıkları irtibat bürolarına (Halk Eğitim Merkezi ve Mesleki Eğitim Merkezi) başvurabilirler. (Çok zorunlu olmadıkça, çıkma belgesi istemeyiniz bunun yerine "İlgili Makama"mezuniyet yazısı alabilirsiniz.)

"Mezuniyet incelemesinde" olan öğrencilerimiz çıkma belgesi alamazlar.Mezuniyet İncelemesinde olan öğrencilerimizin durumları gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra mezun konuma geleceklerdir.

Sınav sonuçlarını öğrenmek için tıklayınız.