2016-2017 YAZ DÖNEMİ ÖĞRENCİLER İÇİN KURS BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR.

19 HAZİRAN PAZARTESİ GÜNÜ GÜLNAR KÜLTÜR MERKEZİNDE SAAT 17.30 DE AÇILACAK OLAN MANTAR YETİŞTİRİCİLİĞİ KURSUMUZUN KATILIMCI LİSTESİ AŞAĞIDA  VERİLMİŞ OLUP, KATILIMCI LİSTESİNDE ADI YER ALAN  KURSİYERLERİMİZİN KURS MERKEZİNDE GÜNÜNDE VE SAATİNDE YER ALMALARI GEREKMEKTEDİR.

5-10 YAŞ ARASI ´´ÇOCUKLAR İÇİN ETKİNLİKLERLE KURAN-I KERİM EĞİTİMİ ´´ KURSU AÇILACAKTIR. KURSA KATILMAK İSTEYEN ÇOCUKLARIMIZIN AİLELERİ 23/06/2017 CUMA GÜNÜNE KADAR MÜDÜRLÜĞÜMÜZE BAŞVURMALARI GEREKMEKTEDİR.

KURUMUMUZ BÜNYESİNDE ZİRAAT MÜHENDİSLERİ HÜRÜ ER VE UFUK İÇALAN TARAFINDAN AÇILACAK OLAN  MANTAR YETİŞTİRİCİLİĞİ KURSU 19 HAZİRAN 2017 PAZARTESİ GÜNÜ KÜLTÜR MERKEZİNDE BAŞLIYOR. KURS SAAT 17.30 DA BAŞLAYACAK OLUP KURSUN TEORİK KISMI KÜLTÜR MERKEZİNDE ,. UYGULAMA KISMI İSE GÜLNAR BELEDİYESİ PROJE OFİS VE UYGULAMA MERKEZİNDE YAPILACAKTIR.

MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE MANTAR YETİŞTİRİCİLİĞİ KURSU AÇILACAKTIR. KURSA KATILMAK İSTEYEN VATANDAŞLARIMIZIN HALK EĞİTİMİ MERKEZİNE ŞAHSEN BAŞVURMALARI GEREKMEKTEDİR. iLGİLENEN VATANDAŞLARIMIZA ÖNEMLE DUYURULUR.

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNCE DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU YAZ DÖNEMİ ÖĞRETMEN/ÜCRETLİ ÖĞRETMEN BAŞVURULARI ALINACAKTIR.

MEZUN ÖĞRENCİLERE YÖNELİK DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU YAZ DÖNEMİ BAŞVURULARI ALINACAKTIR.

İLÇEMİZ MERKEZ VE MAHALLELERDEKİ EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRETİM YAPAN BAYANLARA GİRİŞİMCİLİK KURSU AÇILACAKTIR.

Müdürlüğümüzce açılacak olan spor kurslarında görevlendirilmek üzere usta öğretici başvuruları alınacaktır. Başvurular 09/06/2017 tarihine kadar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır.

Müdürlüğümüzce Rusça ve İnglizce kurslarında görevlendirilmek üzere usta öğretici başvuruları alınacaktır. Başvurular 09/06/2017 tarihine kadar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır.

Müdürlüğümüzce merkez ve mahallelerde  açılacak olan Kuran-ı Kerim (Elif-ba / Tecvidli) kurslarında görevlendirilmek üzere usta öğretici başvuruları alınacaktır. Başvurular 09/06/2017 tarihine kadar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır.

III. Dönem kayıt yenileme işlemleri 22 Mayıs 2017 Pazartesi mesai bitimine kadar uzatıldı. Öğrencilerimizin, 22 Mayıs 2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar  halk eğitimi merkez müdürlüklerinde kayıt yenileme işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir.

Öğrencilik durumu silik, donuk veya aktif olan öğrencilerimizden 30 Haziran 2000 ve daha önceki doğumlular kayıt yenileme işlemi yaptıracaktır. Kayıt yenileme işlemini yaptırmayanlar III. dönem sınavına katılamaz.

HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE FOTOĞRAFÇILIK KURSU AÇILACAK OLUP BAŞVURULAR KURUMUMUZA YAPILACAKTIR. İLGİLENENLERE ÖNEMLE DUYURULUR.

Müdürlüğümüzce 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında açılan kursların 23/05/2017 Salı günü saat 10:00´da Gülnar Kültür Merkezinde yıl sonu sergisi yapılacaktır.

Sergimize tüm halkımız davetlidir.