Müdürlüğümüz ile KOSGEB Mersin Müdürlüğü arasında imzalanan protokola istinaden ilçemizde 30/01/2016 - 05/03/2016 tarihleri arasında yapılacak olan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi kursumuza ait Bilgilendirme toplantısı 29/01/2016 tarihinde Gülnar Kültür Merkezinde yapıldı.

Ben çalışıyorum okula gidecek vaktim yok diyen Vatandaşlarımıza işte okuma fırsatı.

Açık Öğretim Lisesi 2015-2016 eğitim öğretim yılı II. dönem kayıt yenileme başvuruları başlamıştır. Kayıt yenileme işlemleri 25 Ocak-5 Şubat 2016 tarihleri arasında yapılacaktır.

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ II. DÖNEM YENİ KAYIT İŞLEMLERİ BAŞLAMIŞTIR

Son başvuru tarihi 5 Şubat 2016

Başvuru süresi uzatılmayacaktır.

2016 yılı için yeni kayıt ücreti 40TL (30+10) olarak belirlenmiştir.

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ YENİ KAYIT İŞLEMLERİ

Teknik nedenlerden dolayı 2015-2016 eğitim-öğretim yılı Açık Öğretim Lisesi II. dönem yeni kayıt iş ve işlemleri başlatılamamıştır. Yeni kayıt işlemlerinin hangi tarihler arasında yapılacağı en kısa zamanda web sayfamızdan duyurulacaktır.

Ock

Lise Mezunu Öğrencilerimizin Dikkatine YGS Kurs Başvuru ( Destekleme ve Yetiştirme kursların ) Kayıtları  Bugün 18.01.2016´da Saat 17.00´da bitiyor.

Kayıt Yaptırmak İsteyen Lise Mezunu Öğrencilerimize Duyurulur.

Ock

18 Ocak 2016 Pazartesi günü Açık Öğretim Lisesi YENİ KAYIT Başvuruları Başlayacaktır.

Yeni Kayıt için gerekli belgeler;

1 ADET DİPLOMA VEYA (TASDİKNAME)

1 ADET VESİKALIK FOTOĞRAF

1 ADET 30*40 CM EBADINDA ZARF

1 ADET PLASTİK MAVİ DOSYA

1 ADET NÜFUS CÜZDANI FOTOKOPİSİ

20 TL KAYIT ÜCRETİ (KİMLİK NUMARASI İLE BANKAYA YATIRILACAK)

25 Ocak 2016 Pazartesi günü Açık Öğretim Lisesi KAYIT YENİLEME Başvuruları Başlayacaktır.

Ock

2.YGS Deneme Sınavı 06.01.2016 Çarşamba Günü Saat 09.00 da Yapılacaktır.

1.Deneme Sınavına Giren Öğrencilere Duyurulması Rica Olunur.

Ock

• 2015 – 2016 Öğretim Yılı Destekleme Ve Yetiştirme Kursları İkinci Dönem Öğrenci Başvuruları 3 - 18 Ocak 2016 Tarihleri                                       Arasında Yapılacaktır.
  • 1.       Gülnar Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılacak olan Destekleme ve Yetiştirme kurslarına (YGS-LYS hazırlık kursları) mezun durumdaki (Lise mezunu) kursiyerler başvurabilir.
  • 2.       Açık Öğretim Öğrencileri Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerince e-kurs modülünden verilecek e-kurs şifresi ile ilçe Milli eğitim Müdürlüklerindeki DYK komisyonlarınca belirlenen okulları tercih edecek şekilde başvurularını gerçekleştirir.
  • 3.       Kursiyerler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerine diploma veya mezuniyet belgesiyle müracaat ederek alacakları e-kurs şifresi ile e-kurs modülü üzerinden başvurur.
  • 4.       Kursiyerler devam etmek istedikleri kurs merkezince belirlenen derslerden ve sisteme başvuru yapan Öğretmenler arasından tercihte bulunabilirler.