Ara

09 - 10 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek 2017/1. dönem Açık Öğretim Liseleri(Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi) sınav yerleri açıklandı. Sınava katılacak öğrencilerimiz sistemden öğrenci numarası ve şifrelerini girerek sınav giriş belgelerine ulaşabilirler.

Sınav giriş belgesine ulaşmak için tıklayınız.

Ara

Kurumumu bünyesinde açılan " Hafif Düzeyde Zihinsel Engelliler İçin Pul Boncuk Dikişler" kursumuza katılan özel öğrencilerimize ait fotoğraflar

Kas

KURUMUMUZ BÜNYESİNDE AÇILAN ARICLIK KURSU SONA ERMİŞTİR.

Kas

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, baş komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ ü ölümünün 79. yılında saygı ve minnetle anıyoruz.

Sayın öğrencilerimiz,

Hayat Boyu Genel Müdürlüğünün 03.11.2017 Tarih ve e.18438720 Sayılı Oluru kapsamında, 2016-3 Dönemi ve önceki dönemlerde alan bilgisi “ALAN YOK” durumunda olan öğrencilerimizin alan bilgisi 2017-1 Dönemi dâhil olmak üzere 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı sonuna kadar “ALAN YOK” olarak kalacaktır.  Bu durumdaki öğrencilerimizin 2017-1 Dönemi ders seçimleri tekrardan sistem tarafından otomatik seçilecektir. Öğrencilerimiz 2017-1 Dönemi derslerini öğrenci sayfalarından kontrol edebilirler.

Siz değerli öğrencilerimize saygıyla duyurulur.

KAYNAK:   http://aol.meb.gov.tr/www/ogrencilerimize-onemli-duyuru/icerik/115

Kas

KURUMUMUZ BÜNYESİNDE ONUR TOPAL VE ÇAĞRI TEMİZ TARAFINDAN  AÇILAN ARICILIK KURSUMUZ GÜLNAR KÜLTÜR MERKEZİNDE BAŞLAMIŞTIR. BELGE ALMAK İSTEYEN KAYITLI KURSİYERLERİMİZİN KURSA DEVAM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.

Kas

KATI YAKITLI KALORİFER ATEŞÇİLİĞİ KURSUMUZDAN GÖRSELLER... BU KURSUN TAMAMLANMASININ ARDINDAN İKİNCİ BİR KURS AÇILACAK OLUP BAŞVURULARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR.

Kas

KURUMUMUZ BÜNYESİNDE ONUR TOPAL VE ÇAĞRI TEMİZ TARAFINDAN AÇILACAK OLAN ARICILIK KURSU 6 KASIM 2017 PAZARTESİ GÜNÜ BALIYACAKTIR. KURSA KATILMAK İSTEYEN VATANDAŞARIMIZIN 6 KASIM  PAZARTESİ MESAİ BİTMEDEN ŞAHSEN BAŞVURMALRI GEREKMEKTEDİR. KURS KONTENJANIMIZ SINIRLIDIR..

Kas

Açık Öğretim Lisesi öğrencilerimizin eksik olan kitapların büyük bölümü gelmiş olup eksik kitaplarını almak isteyn öğrencilerimiz kurumumuza gelerek kitaplarını alabilirler..

Kas

Kurumumuz bünyesinde 2 kasım 2017 perşembe günü Gıda ve Su Sektöründe Çalışanlara için Hijyen kursu açılacaktır. Kursa katılmak isteyenlerin 2 kasım perşembe günü mesai bitmeden şahsen başvurmaları gerekmektedir.  Kursumuzun kontenjanı sınırlıdır.

Ekm

MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE KÜLTÜR MERKEZİNDE AÇILAN VE DEVAM ETMEKTE OLAN  KATI YAKITLI KALORİFER KURSUMUZA AİT GÖRÜNTÜLER... BU KURSUMUZ BİTER BİTMEZ İKİNCİ BİR KURSUMUZ BAŞLAYACAKTIR.

Ekm

AÇIKÖĞRETİM LİSESİ ÖĞRENCİ DERS SEÇİMİ 26 EKİM 2017 TARİHİ İTİBARİYLE SONA ERMİŞTİR. DERS SEÇİMİ YAPMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DERSİ OTOMATİK OLARAK SİSTEM TARAFINDAN SEÇİLECEKTİR...