Eyl

TEOG tercihleri sonrasında hiç bir liseye yerleşemeyen ve liseyi dışardan okumak isteyen öğrenciler ile lise okumak isteyen diğer öğrenciler açık lise kaydı yaptırarak liseyi Açık Öğretim Lisesinden okuyabilirler. Açık Öğretim Lisesi yani AÖL devam zorunluluğu olmadığı için çoğu kişi tarafından tercih ediliyor. Açık Lisede yılda 3 kez sınava giriyorsunuz ve her dönem kayıt yenilemek zorundasınız. İlk kez kayıt yaptıracak olan yeni kayıt, kayıtlı öğrenciler ise kayıt yenileme yaparlar.

Eyl

Uluslararası Gülnar 2017 Bilim ve Kültür Etkinlikleri kapsamında yapılan Uluslararası Gülnar Hatun 2017 Çalıştayına Gülnar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak katıldık. Davetlilere Gülnar´ a özgü yöresel yemekler yaparak ikram ettik. Çalıştayda ayrıca Seramik Dökümü ve El Sanatları kurslarına ait çalışmalarımız sergilendi. Katılımcılar çalışmalarımızı beğendiklerini söyleyerek serginin Çalıştayın diğer günlerinde de devam etmesini istediler..

Eyl

2017-2018 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI ÖĞRETMENLER VE ÖĞRETİCİLERİN SEMİNER ÇALIŞMASI KURUMUMUZDA BAŞLADI. ÖĞRETMEN VE ÖĞRETİCİLERİMİZE YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILININ HAYIRLI VE BAŞARILI OLMASINI DİLERİZ...

Eyl

MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE GÜLNAR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ KAPALI SPOR SALONUNDA USTA ÖĞRETİCİ FUNDA TIRAŞ TARAFINDAN AÇILAN KARATE KURSUMUZ SONA ERMİŞTİR. KURS ÖĞRETMENİ FUNDA TIRAŞ; ÖĞRENCİLERİN KURSA AKTİF BİR ŞEKİLDE DEVAM ETMESİNDEN MEMNUN OLDUĞUNU VE ÖĞRENCİLERİN İSTEKLİ BİR ŞEKİLDE KURSA KATILDIKLARINI BELİRTTİ. KURS ÖĞRETMENİMİZE YAPTIĞI ÇALIŞMALARDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ağu

MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE GÜLNAR KÜLTÜR MERKEZİNDE USTA ÖĞRETİCİ ERTUĞRUL COŞKUN BAHAR TARAFINDAN AÇILAN SERAMİK DÖKÜM KURSUMUZ SONA ERMİŞTİR. KURSUMUZDA YAPILAN ÜRÜNLERDEN OLUŞAN ESERLER 29/08/2017 TARİHİNDE GÜLNAR HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BAHÇESİNDE KURULAN STANTIMIZDA HALKIMIZIN BEĞENİSİNE SUNULMUŞTUR..

Ağu

EK SINAV TARİHLERİ: 14-15 Ekim 2017 (Sınav 3 Oturum şeklinde yapılacaktır.)

MÜRACAAT TARİHLERİ: 02-05 Ekim 2017

SINAV ÜCRETİ: 30 TL

SINAVA KATILIM ŞARTI: Toplam dönemi 8 (Sekiz) Dönem ve üzeri olan öğrenciler katılabilecek.

Ek sınav Bakanlık onayı için tıklayınız.

EK SINAV MERKEZLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Eyl

2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAŞLADI. YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILININ ÜLKEMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLERİZ.

Eyl

GÜLNAR HALK EĞİTİM AİLESİ OLARAK  TÜM İSLAM ALEMİNİN KURBAN BAYRAMINI KUTLAR, BAYRAMIN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİZ

Ağu

Milli Eğitim Bakanlığı, ´Öğretmenlere mazerete bağlı, ikinci il içi ve il dışı atamaları ile alan değişikliği konularında yeniden hak tanınmıştır´ açıklamasında bulundu.

Ağu

KURUMUMUZUN BUGÜN İTİBARİYLE SONA EREN 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KURS BİLGİLERİ TABLODA SUNULDUĞU GİBİDİR.

Ağu

YENİ MÜFREDATLA İLGİLİ OLAN İLÇEMİZDEKİ ÖĞRETMENLERLE YAPILACAK OLAN TOPLANTI TAKVİMİ BRANŞLARA GÖRE BELLİ OLDU.

Ağu

Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ ü,  Millî mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, yüce Türk milletinin ve şanlı Türk ordusunun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyoruz

Ağu

2016-2017 YILI YAZ DÖNEMİNDE AÇMIŞ OLDUĞUMUZ SPOR , KURANI KERİM  VE İNGİLİZCE KURSLARIMIZ OKULLARIN AÇILACAK OLMASI NEDENİYLE SONA ERİYOR. 22 HAZİRAN 2017 TARİHİ İTİBARİYLE ÇOCUK VE GENÇLERE YÖNELİK TOPLAM 32 TANE KURS AÇTIK. BU KURSLARA  562 TANE KAYITLI KURSİYER KATILDI. BUNUN HARİCİNDE 100 ÜN ÜSTÜNDE KAYIT ZAMANINI GEÇİRDİĞİ İÇİN DİLEKÇE İLE KATILAN KAYIT DIŞI KURSİYERİMİZ OLDU.

Ağu

Öğretmenlerin 2017 yılı yaz dönemi mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları açıklandı

Sonuçlar İçin Tıklayınız

Ağu